Tantra kursus tantra massage fyn

tantra kursus tantra massage fyn

jan Tantramassage til par Når du og din partner vælger at komme her, en eller flere gange, fungerer det som en invitation til at I kan finde en ny kontakt til lyst, dybde, nærvær og opmærksomheden i nuet. En kærlig 'forstyrrelse' af gamle vaner og mønstre Det nye I vil erfare gennem tantramassagen, vil gøre. Oversigt over Wellness-steder og klinikker med tilbud på Tantra massage, tantrisk massage og Yoni massage. maj Jeg er på kursus i Odense for at lære en helt masse om krops- og ansigtsbehandlinger inden for wellness. Så der bliver noget at glæde sig til Tantra i Odense. Når jeg nu er i Odense tilbyder jeg selvfølgelig tantra her. Det betyder at du kan opleve min særlige trygge og helende tantramassage i Odense .

Tantra kursus tantra massage fyn -

Tantra er en praksis der kan føre os til at erkende vores sande spirituelle natur. Man kan vælge at tage sit eget telt med eller overnatte i sovesale. I Odense finder du os på Skibhusvej 94, 2.

: Tantra kursus tantra massage fyn

Sprøjte sex sex massage horsens 423
Kvide mega sex 633
Chat med danske piger sex i aalborg 96
SEX IN COPENHAGEN ESKORT PIGER DK 483

Videos

9. Dec. 2016: Til Tantramassage - del 3

Tantra kursus tantra massage fyn -

I får kontakt med hinanden gennem en ånd af samtidig, konstant ydelse og modtagelse på måder, du aldrig ville have drømt om. Med nænsomhed vil I berøre jeres partner og lære at lytte til hans eller hendes. Slutresultatet vil være en udgydelse af positiv energi, som vil gavne begge mennesker på en række forskellige måder. Hvordan kan vi møde og støtte børn i at få en sund seksuel udvikling? I København finder du os på Egegårdsvej 57, Rødovre. tantra kursus tantra massage fyn